Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kesilmek

Rüyada bacağı kesilmek

Rüyada bacağı kesilmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kesilmek gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu işaretler söz konusu olabilir.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kesilmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet eder.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, kişinin kazancının artacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments