Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları kesilmek

Rüyada bacakları kesilmek

Rüyada bacakları kesilmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, acı veren kazalara, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ekip çalışmaları, grup aktiviteleri, ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular ön planda.Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek şifaya kavuşacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada bacakları kesilmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments