Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine inanılır.

Rüyada bacakları kesilmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayırlı işler yapacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sevindirici şeyler duymaya delalettir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sağlığın da bozulacağına, herkesin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments