Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde asa görmek

Rüyada elinde asa görmek

Rüyada elinde asa görmek onlar tarafından çok sevileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada elinde asa gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Rüyada elinde asa görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, başarının garantileneceğine, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansorle dusmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın asa görmek geçim derdinin son bulacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini asan kadın görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada asa almak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır asanı görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini asan adam görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada asa görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments