Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asa görmek

Rüyada asa görmek

Rüyada asa görmek güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada asa gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada asa almak bereketin ve karın artacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada demir asa görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada sihirli asa görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır asanı görmek galibiyet kazanacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini asan adam görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asa yapmak tatsız sözlerin de unutulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada elinde asa görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asa tutmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments