Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır asanı görmek

Rüyada çamaşır asanı görmek

Rüyada çamaşır asanı görmek beklentilerine ulaşacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yeniden bir araya geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada çamaşır asanı gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada çamaşır asanı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada asa görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kariyer sahibi olacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Rüyada sihirli asa görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada elinde asa görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Rüyada asa yapmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini asan birini görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kendini asan kadın görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada asa almak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments