Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini asan kadın görmek

Rüyada kendini asan kadın görmek

Rüyada kendini asan kadın görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, kız çocuğunun olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, bir şeyden zarar görmeye, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini asan kadın gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada kendini asan kadın görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada demir asa görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada asa almak büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendini asan adam görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asa yapmak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada asa tutmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada asansorde mahsur kalmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada kendini asan birini görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments