Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini asan adam görmek

Rüyada kendini asan adam görmek

Rüyada kendini asan adam görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini asan adam gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Rüyada kendini asan adam görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini asan kadın görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir asa görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalettir.

Rüyada asa almak parasının üstüne para ekleyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Rüyada asa görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde asa görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada asa yapmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments