Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asa almak

Rüyada asa almak

Rüyada asa almak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada asa almak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada asansorle dusmek içine kapanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada asa almak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın asa görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, büyük başarıla kazanacağına işaret eder.

Rüyada demir asa görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Rüyada asa görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde asa görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini asan birini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments