Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın asa görmek

Rüyada altın asa görmek

Rüyada altın asa görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada altın asa gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada altın asa görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Rüyada elinde asa görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, zor durumların sona ereceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına tabir olunur.

Rüyada asansorde mahsur kalmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kendisi paralayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kendini asan birini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini asan kadın görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada asa görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ekmeğinin artacağına inanılır.

Rüyada kendini asan adam görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulur.

Rüyada asa tutmak bir işi rakiplerine kaptıracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments