Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansorle dusmek

Rüyada asansorle dusmek

Rüyada asansorle dusmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Rüyada asansorle dusmek gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada kendini asan kadın görmek geçim derdinin son bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asa almak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulur.

Rüyada kendini asan adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir asa görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada altın asa görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asa görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada asa tutmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asa yapmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments