Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinin yaralandığını görmek

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek bahtın açılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Rüyada sol elinde yara görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kızına daima sahip çıkacağına işarettir.

Rüyada sol elde yara görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yardım edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elinden yaralanmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dualarının karşılığını alacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada sol bacakta yara görmek çocuk sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada sol ayakta yara görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol omuzda yara görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments