Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimin kanadığını görmek

Rüyada elimin kanadığını görmek

Rüyada elimin kanadığını görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yuva kuracağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimin kanadığını gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Rüyada elimin kanadığını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada elimde anahtar görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına inanılır.

Rüyada elim sende oynamak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elimi tutmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada elimde sopa görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada elimin kesildiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimde çiçek görmek işlerinin ağırlaşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, istediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments