Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimi tutmak

Rüyada elimi tutmak

Rüyada elimi tutmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, zor günlerin biteceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada elimi tutmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada elimle balık tutmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada elimi tutmak çevrenizden takdir görmeye, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada elimde çiçek görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elimde silah görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Rüyada elimin kanadığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine inanılır.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada elimde bozuk para görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Rüyada elimde sopa görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments