Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde anahtar görmek

Rüyada elimde anahtar görmek

Rüyada elimde anahtar görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, alkış alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, güzel bir haber almaya, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada elimde anahtar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada elimde anahtar görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elimde ekmek görmek huzura erileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada elimi yıkamak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada elimi kesmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada elimi kınalı görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elimde silah görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments