Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimin kesildiğini görmek

Rüyada elimin kesildiğini görmek

Rüyada elimin kesildiğini görmek eline geçen malları tutamayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimin kesildiğini gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada elimin kesildiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimi görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elimde silah görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek işlerin aksayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada elimde muska görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada elimde sopa görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada elimi kesmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments