Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde çiçek görmek

Rüyada elimde çiçek görmek

Rüyada elimde çiçek görmek gönül gözünün açılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yeni alanlara yöneleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada elimde çiçek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Rüyada elimde çiçek görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, borçların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başarısının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada elime kına yakmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada elimde bozuk para görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada elimle balık tutmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yazgısının güzelleşeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elimi görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elimi tutmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimin kanadığını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, büyük bir ihanete uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments