Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamaların veya yanlış anlaşılmaların işlerinizi karıştırmanıza izin vermeyin.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, borçların kapanacağına inanılır.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimin kesildiğini görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, acı veren kazalara, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada elimde para görmek geçim derdine gireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalet eder.

Rüyada elimin kanadığını görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada elimde ekmek görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Rüyada elimi yıkamak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elimi kesmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments