Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde sopa görmek

Rüyada elimde sopa görmek

Rüyada elimde sopa görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada elimde sopa gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada elimde sopa görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada elimde bebek görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, dinden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada elimde bozuk para görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kısmetlerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada elim sende oynamak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına rivayet eder.

Rüyada elimi tutmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada elimin kesildiğini görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments