Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elim sende oynamak

Rüyada elim sende oynamak

Rüyada elim sende oynamak zaman zaman kişiyi ezeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elim sende oynamak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Rüyada elim sende oynamak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulur.

Rüyada birinin senden özür dilemek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sentor görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin senden ekmek istediğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments