Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimi yıkamak

Rüyada elimi yıkamak

Rüyada elimi yıkamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, aile hayatında sevinileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ailesini utandırmayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elimi yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada elimi yıkamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elimde ekmek görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, şan şöhret kazanacağına, kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada elimde silah görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada elimi kınalı görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada elimde anahtar görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada elimde sopa görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada elimde para görmek getirisinden daha fazla olacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, mekân değiştireceğine inanılır.

Rüyada elimde çiçek görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments