Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde para görmek

Rüyada elimde para görmek

Rüyada elimde para görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, haram mal yiyip içeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, geçimin kolaylaşacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına tabir olunur.

Rüyada elimde para gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada elimde para görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Rüyada elimde bozuk para görmek nasiplerini alacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimi kınalı görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elimde muska görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet eder.

Rüyada elimde çiçek görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elimi kesmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments