Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde ekmek görmek

Rüyada elimde ekmek görmek

Rüyada elimde ekmek görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dertlerin artacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, de elinin bollaşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada elimde ekmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada elimde ekmek görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elimi tutmak rahat bir hayatı olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimde silah görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada elimin kesildiğini görmek gelirin tükeneceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimi yıkamak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada elimde muska görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimi kesmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments