Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimi kınalı görmek

Rüyada elimi kınalı görmek

Rüyada elimi kınalı görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimi kınalı gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Rüyada elimi kınalı görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elime kına yakmak tüm sıkıntıların giderileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimin kesildiğini görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada elimde sopa görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elimi yıkamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, geleceğin güzel olacağına yorulur.

Rüyada elimle balık tutmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, gönlünün rahata ereceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, borçlarının azalacağına, durgunlaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments