Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde silah görmek

Rüyada elimde silah görmek

Rüyada elimde silah görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılarını atacağına, zenginleşeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada elimde silah gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada elimde silah görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada elimi yıkamak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimi kesmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimi kınalı görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada elim sende oynamak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments