Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elime kına yakmak

Rüyada elime kına yakmak

Rüyada elime kına yakmak fakirlik ve yokluk göreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elime kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada elime kına yakmak hatalarını fark edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada elimi kınalı görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimi yıkamak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada elimi kesmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elimi tutmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zorlukların bir anda biteceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada elimde çiçek görmek karlı çıkacağına, verilen kararların geri çekileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments