Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimde bir tutam saç görmek

Rüyada elimde bir tutam saç görmek

Rüyada elimde bir tutam saç görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bazen de rahat geçeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elimde bir tutam saç gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulur.

Rüyada bir tutam saç görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde bir tutam saç görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tutam saç kesmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yolunda gideceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine inanılır.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, isteklerine kulak vereceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir tutam saçın koptuğunu görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments