Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimle balık tutmak

Rüyada elimle balık tutmak

Rüyada elimle balık tutmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, güzel bir yola çıkılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada elimle balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklediğiniz desteği vermiyor olabilirler.

Rüyada elimle balık tutmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elimi tutmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elimin kanadığını görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada elimi kesmek yanlış adımlar atacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elimde sopa görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elimde silah görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada elimi yıkamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments