Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Rüyada birinin elimi tuttuğunu görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin elimi tuttuğunu görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalettir.

Rüyada elimde bozuk para görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada köpeğin elimi ısırdığını görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimin kanadığını görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elimde silah görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada elimde ekmek görmek sürekli yerinde sayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elimde bir tutam saç görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments