Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elimi kesmek

Rüyada elimi kesmek

Rüyada elimi kesmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elimi kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada elimi kesmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada elimi tutmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elimi görmek her geçen gün başarılarının artacağına, derdin sona ereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada elimde ekmek görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elimde çiçek görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada elimde muska görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elimle balık tutmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işaret eder.

Rüyada elim sende oynamak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments