Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ayağını yıkamak

Rüyada annenin ayağını yıkamak

Rüyada annenin ayağını yıkamak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha fazla adım atacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Rüyada annenin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada anne ayağı yıkamak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını yıkamak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, istediği herşeye sahip olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak esenlik içinde olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak yıkadığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments