Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, keyfe kavuşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada eşinin ayağını yıkamak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, böyle işlere kalkışacağına yorulur.

Rüyada suda ayak yıkamak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayağını yıkadığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına inanılır.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayağını yıkamak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments