Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak yıkadığını görmek

Rüyada ayak yıkadığını görmek

Rüyada ayak yıkadığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak yıkadığını gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak çok büyük başarılara imza atacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada banyoda ayak yıkamak ilim irfan sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak yıkamak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayaklarını yıkamak atılım yapacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada anne ayağı yıkamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölü ayağı yıkamak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada el ayak yıkamak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette ayak yıkamak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yenileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments