Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ayağı yıkamak

Rüyada bebek ayağı yıkamak

Rüyada bebek ayağı yıkamak çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, Allah’a dua edeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Rüyada bebek ayağı yıkamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ayak yıkamak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarını yıkamak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Rüyada annenin ayağını yıkamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette ayak yıkamak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments