Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ayaklarını yıkamak

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, şansın kaçacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Rüyada anne ayağı yıkamak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine tabir olunur.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mutlu olunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını yıkamak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşam refahının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada el ayak yıkamak adeta havalara uçacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada suda ayak yıkamak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments