Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ayağı yıkamak

Rüyada anne ayağı yıkamak

Rüyada anne ayağı yıkamak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada anne ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada anne ayağı yıkamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin ayağını yıkamak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak verimin kaçacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret eder.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Rüyada suda ayak yıkamak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments