Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede ayak yıkamak

Rüyada çeşmede ayak yıkamak

Rüyada çeşmede ayak yıkamak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, karısının çok mutlu olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine inanılır.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada çeşmede ayaklarını yıkamak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, maddi gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok hayırlı şeylere, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yıkamak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden el yıkamak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada çeşmede meyve yıkamak bekar ise evleneceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments