Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada camide ayak yıkamak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kendi ayağını yıkamak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ayağı yıkamak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak elindeki işi rayına oturtacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ağız tadından olacağına işaret eder.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yıkadığını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments