Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yara görmek

Rüyada eli yara görmek

Rüyada eli yara görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, birikiminin artacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada eli yara gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada eli yara görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde yara görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dertlerinin sona ereceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına yorulur.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek sevdiği birini kırmaya, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini yara içinde görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinde yara görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada el yarası görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments