Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinde yara görmek

Rüyada sol elinde yara görmek

Rüyada sol elinde yara görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iyileşme göstereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada sol elinde yara gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada sol elinde yara görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Rüyada sol elde yara görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işarettir.

Rüyada sol göğsünde yara görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol omuzda yara görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet eder.

Rüyada sol ayakta yara görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada sol bacakta yara görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada sol elinden yaralanmak rüya sahibinin fakirleşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments