Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli silahlı birini görmek

Rüyada eli silahlı birini görmek

Rüyada eli silahlı birini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kötü duygularından arınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, engel teşkil edeceğine tabir olunur.

Rüyada eli silahlı birini gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Rüyada eli silahlı adam görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinde silah görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele silah almak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eline silah almak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalettir.

Rüyada kendi elinde silah görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde silah tutmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahı eline almak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments