Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahı eline almak

Rüyada silahı eline almak

Rüyada silahı eline almak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı eline almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulur.

Rüyada eline silah almak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elinde silah görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Rüyada elinde silah olduğunu görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada polisin elinde silah görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ele silah almak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada elinde silah olan birini görmek ruhunun şifa bulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments