Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli silahlı adam görmek

Rüyada eli silahlı adam görmek

Rüyada eli silahlı adam görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bereketinin artacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada eli silahlı adam gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Rüyada eli silahlı adam görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada silahlı bir adam görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Rüyada silahli adam öldürmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ufkunun açılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada silahlı adam görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam silahla öldürmek bol nimete kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments