Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde silah görmek

Rüyada ölünün elinde silah görmek

Rüyada ölünün elinde silah görmek yarınlarına inanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde silah gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Rüyada ölünün elinde silah görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın elinde silah görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, el açmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada eli silahlı asker görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin elinde silah görmek küslüklerin biteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde silah tutmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Rüyada elinde silah olmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde silah olan birini görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments