Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline silah almak

Rüyada eline silah almak

Rüyada eline silah almak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline silah almak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada birinin elinde silah görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada elinde silah taşımak tazeleneceğine ve canlanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kendi elinde silah görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada silahı eline almak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada eli silahlı adam görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, adını herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek önemli kararlar alınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına inanılır.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada elinde silah olmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, duygularının karşılıklı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments