Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi elinde silah görmek

Rüyada kendi elinde silah görmek

Rüyada kendi elinde silah görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, iyi haberler alınacağına, esenliğe kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi elinde silah gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada eli silahlı adam görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada elinde silah olan birini görmek duyguların karşılık bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına tabir olunur.

Rüyada kendi elinde silah görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin elinde silah görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada silah elinde görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının elinde silah görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments