Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde silah tutmak

Rüyada elinde silah tutmak

Rüyada elinde silah tutmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada elinde silah tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Rüyada elinde silah tutmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işarettir.

Rüyada silah tutmak şeytanın aklına uyacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, borcunun da hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada silahla nöbet tutmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı nöbet tutmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek büyük atılımlar yapacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde silah görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eline silah almak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments