Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın elinde silah görmek

Rüyada düşmanın elinde silah görmek

Rüyada düşmanın elinde silah görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada düşmanın elinde silah gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek atılan adımların zarar getireceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının silahını almak yollarını ayıracağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına işarettir.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ruhani önderlik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve düşman görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Rüyada silahla düşman öldürmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, geçecek güzel bir ömre, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işarettir.

Rüyada silah düşman görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada düşmana silah atmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments