Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle el sıkışmak

Rüyada bir erkekle el sıkışmak

Rüyada bir erkekle el sıkışmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, adının yayılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, elinin darda kalmayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet eder.

Rüyada erkekle el sıkışmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada el sıkıştığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kurulu düzeninin olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments