Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli kelepçeli birini görmek

Rüyada eli kelepçeli birini görmek

Rüyada eli kelepçeli birini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada elini kelepçeli görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada eli kelepçeli görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, insanları kıracağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments